Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Rising: Revengeance

Konami antyder Metal Gear Rising-efterfølger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Konami kører lige nu en omfangsrig online-undersøgelse på metalgearsolid.com, hvor spillerne får lov at svare på hvad de kunne lide ved Metal Gear Rising: Revengeance. Mere interessant er måske, at de også spørger hvad man kunne tænke sig fra en eventuel efterfølger, hvilket er blevet bemærket af vakse Neogaf-brugere.

Blandt andet bliver man spurg, om man vil have en anden hovedperson, om efterfølgeren skal foregå før eller efter Revegeance, om man vil have mere humor eller spilletid, samt om man vil have flere Metal Gear Solid-elementer.

Om Konami og Platinum Games overhovedet er gået i gang med en efterfølger vides ikke, men at man i det mindste taler om det burde være et godt tegn.

Metal Gear Rising: Revengeance

Relaterede tekster

3
Her er Games with Gold-udvalget for marts

Her er Games with Gold-udvalget for marts

NYHED. Skrevet af M

Ja, i denne omgang var Microsoft kun en time foran Sony hvad angår afsløringen af deres Games With Gold-udvalg for marts måned, så begge nyheder serveres samtidig til en...

3
Se Metal Gear Rising: Revengeance til PC

Se Metal Gear Rising: Revengeance til PC

NYHED. Skrevet af Lee West

Konami har nu sendt en stak billeder ud for deres kommende Metal Gear Rising: Revengeance. Den står på hævne-hævn, omhævn og andre volapyk-ord, når spillet indtager PC i...Indlæser mere indhold