Dansk
Gamereactor
nyheder
Nioh

Kommer Nioh til Xbox One?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til alles overraskelse afslørede Sony og Team Ninja Nioh 2 ved deres E3-pressekonference, men noget tyder på at spillet er langt fra en udgivelse. I mellemtiden kunne noget tyde på, at Koei Tecmo har i sinde at bringe det originale Nioh til flere forbrugere.

En spansk journalist spurgte for nylig Koei Tecmo om hvorvidt Nioh kunne komme til Xbox One, og her svarede de på overraskende vis, at Sony ejer den såkaldte "Retail License", men at når denne udløber, så kunne det blive en mulighed.

Et billede af denne samtale er dukket på via GeneracionXbox, og du kan se den herunder. Tror du at Koei Tecmo kunne være interesserede i at bringe spillet til Xbox One når Sonys "Retail License" udløber?

Nioh

Relaterede tekster

NiohScore

Nioh

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Spring ikke den her udfordring over.

9
Kommer Nioh til Xbox One?

Kommer Nioh til Xbox One?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Til alles overraskelse afslørede Sony og Team Ninja Nioh 2 ved deres E3-pressekonference, men noget tyder på at spillet er langt fra en udgivelse. I mellemtiden kunne...

2
Nioh har solgt over 2 millioner kopier

Nioh har solgt over 2 millioner kopier

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det japanske Nioh udkom først til PlayStation 4 i februar 2017, hvor over en million kopier indenfor de første to uger blev sendt til de forskellige butikker. Team Ninja...Indlæser mere indhold