Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher

Køb noget på GOG og få det første Witcher gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spilbutikken GOG.com fejrer femårs fødselsdag i denne uge, og det gør de med et helt særligt tilbud: køber du et spil fra dem - hvilket som helst spil - får du The Witcher: Enhanced Edition gratis oven i hatten.

GOG beskriver tilbudet således på deres webside:

This is the final week of our 5th Birthday Celebration. We're going to go above and beyond the call of birthday, though, and give you guys something incredible for our final thank you: buy anything on GOG.com--yes, anything--and get a free copy of The Witcher: Enhanced Edition with any purchase.

GOG startede oprindeligt som en butik med fokus på ældre PC-spil, der ellers ikke var til at opdrive andre steder, som de solgte i udgaver der virker med moderne computere. Siden da har de udviddet til også at sælge nye titler, herunder The Witcher-serien og en lang række indietitler.

The Witcher

Relaterede tekster

The WitcherScore

The Witcher

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Polske CD Projekt placerer sig højlydt på spilverdenens landkort med The Witcher, som er et overraskende dejligt rollespil...

The Witcher - Holder Det?!

The Witcher - Holder Det?!

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

En stor Netflix-serie får succes, og et fjerde kapitel er uden tvivl under udvikling, men hvad hvis man vil tilbage til der hvor det hele startede?

Vind The Witcher til PC

Vind The Witcher til PC

NYHED. Skrevet af Lee West

Som du måske læste i går er Dark Horse på vej med en tegneserie baseret på CD Projekt Reds rollespil, og vi kan ganske snart forvente endnu et udspil i den populære...Indlæser mere indhold