Dansk
Gamereactor
nyheder
Ninja Gaiden

Knivskarpe nye screens fra Ninja Gaiden

Siden sine 3 spil på NES har Ryu Hayabusa kun optrådt som en af mange personer i de tre Dead Or Alive spil, men nu bringer Tomonobu Itakagi og Team Ninja snart Hayabusa til live igen, denne gang i fuld 3D

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Ryu Hayabusa fik i sin tid nærmest kult status med hans tre Ninja Gaiden spil på Nintendo’s først konsol, NES. Siden da har han dog ikke haft frihed til at optræde i sit eget spil, men i Ninja Gaiden til Xbox kommer han fuldt udrustet og klar til at sparke noget ninja røv. Spillets skaber, Tomonobu Itakagi, lover intet mindre end verdens bedste action spil, og med lækker grafik, ondskabsfulde fjender, varierede baner, tonsvis af våben og masser af forskellige angreb, bliver Ninja Gaiden noget for enhver med trang til at slippe aggressionerne løs.

HQ

Ydermere vil spillet indeholde de tre originale Ninja Gaiden spil som en hyldest til fans af serien, men bliver dog ikke optimeret på nogen synlig måde. Ninja Gaiden burde dog også blive et mesterværk i sig selv rent grafisk, og det kan de seneste 30 screens nemt bevise. Vi kan her i Danmark selv bevidne det, når spillet kommer i starten af 2004.

Billederne er venligst udlånt af Computer & Video Games.

Relaterede tekster

0
Ninja Gaiden forsinket?

Ninja Gaiden forsinket?

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Det var meningen at Ninja Gaiden, skulle være på de amerikanske butikshylder inden jul, men ifølge Gamerfeed, så er det ikke klar. Og dermed mister Xbox fans en god titel til at ligge under træet.

0
Knivskarpe nye screens fra Ninja Gaiden

Knivskarpe nye screens fra Ninja Gaiden

NYHED. Skrevet af Jesper Nielsen

Siden sine 3 spil på NES har Ryu Hayabusa kun optrådt som en af mange personer i de tre Dead Or Alive spil, men nu bringer Tomonobu Itakagi og Team Ninja snart Hayabusa til live igen, denne gang i fuld 3DIndlæser mere indhold