Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 15

Knægt bruger over 31.000 kroner i FIFA 15 Ultimate Team Mode

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Jeremy Hillman skrev på sin blog at hans søn, som er stor FIFA 15 fan, havde brugt tusinde af dollars på forskellige spillerpakker til hans Xbox, uden at forældrene vidste det.

Ifølge Jeremy Hillman gik det først op for ham da han så på sin bankkonto og kunne se at familien brugte mange penge på Microsoft. Sønnen måtte derefter tilstå at have købt forskellige spillerpakker til Ultimate Team Mode i FIFA 15 efter at hans far havde købt spillet digitalt, hvorfor kreditkort oplysningerne allerede var gemt på systemet.

Det var først efter at Jeremy Hillman kontaktede Microsoft at det gik op for ham hvor slemt det stod til, og at regningen allerede var sneget sig op over 4.500 dollars (ca. 31.000 danske kroner). Faren erkender at han nok burde have holdt øje med sin søn, men peger stadig fingre af Microsoft for ikke at sørge for at den slags ikke kan ske.

31.000 vil nok for de fleste kunne mærkes, men Jeremy Hillman siger at de nok hurtigt kan komme ovenpå igen, ved at skære lidt ned på luksus i den kommende tid. Det er uheldigvis ikke alle familier som har mulighed for at tage det lige så nemt, og der er desværre mange som får fingerne i klemme på grund af nemheden ved digitale butikker og betalingsmetoder.

FIFA 15

Relaterede tekster

FIFA 15Score

FIFA 15

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Bryder årets FIFA endeligt med den lidt stillestående stime, serien har været i, eller er det mere af det, vi allerede kender?

1
FIFA 15 nu gratis på EA Access

FIFA 15 nu gratis på EA Access

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

EA har netop annonceret at sidste års bedst sælgende sportstitel FIFA 15, nu er gratis for alle EA Access-abonnenter. For nyligt blev alle de seneste sportstitler fra EA...

1
Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

Bobby Moore springer på FIFA 15 FUT Legends

NYHED. Skrevet af Lee West

Bobby Moore er den nyeste fodboldlegende, der tilføjes FIFA 15 FUT Legends-delen. More som tog det engelske fodboldhold til podiet som verdensmestre i 1966 døde af kræft...Indlæser mere indhold