Dansk
Gamereactor
nyheder

Kingdom Come Deliverance 2, Star Wars: Outlaws og et helt nyt segment står i spidsen for ugens Gamereactor Spilstrøm

Desuden Nintendo Indie World!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er de kommende titlers tid i spilbranchen. Nye udgivelser er der ikke mange af, men Magnus har set nærmere på Kingdom Come Deliverance 2 og Star Wars: Outlaws har fået udgivelsesdato og masser af ny information.

Vi skal heller ikke glemme Nintendo, som i onsdags bød på en af deres Indie World-udsendelser. Ketil er godt og grundigt klar på Lorelai and the Laser Eyes, mens Magnus glæder sig til at trække i fjerdragten og agere andedetektiv.

Slutteligt har vi premiere på et helt nyt segment, som har noget med at gøre med det ypperligste branchen har at byde på. Mere vil vi ikke røbe her. Der skal jo også være plads til overraskelser.

Vi har haft svært ved at skaffe spilkoder på nogenlunde basis, men vi arbejder på andre former for belønninger til dem der indsender. Du kan lytte til episoden herunder, eller finde os på Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts og Audible.

Slutteligt vil vi gerne takke Danish Xbox League, Nintendo Danmark Switch + Nextgen og PlayStation 5 Danmark for at vi må bruge jeres grupper til at gøre opmærksom på vores lille udsendelse.

Kingdom Come Deliverance 2, Star Wars: Outlaws og et helt nyt segment står i spidsen for ugens Gamereactor Spilstrøm


Indlæser mere indhold