Dansk
Gamereactor
nyheder
Killer is Dead

Killer is Dead er på vej til PC'en i et Nightmare Edition

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du aldrig fik prøvet det besynderlige Killer is Dead, får du snart chancen igen. Spillet udkommer nemlig i en såkaldt Nightmare Edition den 9. maj på PC (kun digitalt).

Den største nyhed er den såkaldte Nightmare Mode, hvor fjender kun kan tilintetgøres ved at bruge Dodge Bursts, Adrenaline Bursts eller hovedskud, hvilket skulle sende sværhedsgraden i vejret.

Vi håber naturligvis blot at udvikleren formår at fikse nogle af de problemer vi påpegede i vores anmeldelse af konsolversionen, og måske endda helt eliminere nogle af de mest uheldige elementer fra oplelvelsen.

Killer is Dead
Billedet er fra konsolversionen.

Relaterede tekster

6
Killer is DeadScore

Killer is Dead

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Et paranormalt actioneventyr med superagenter, instrueret af Suda51, lyder som en lovende cocktail, men kan Killer is Dead leve op til forventningerne?

0
Lyt til J-Rock fra Killer is Dead

Lyt til J-Rock fra Killer is Dead

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det japanske J-Rock-band Jesse and the Bonez, der sædvanligvis blander masser af musikstile i deres sange, har i forbindelse med Killer is Dead bidraget med sangen...

2
Killer is Dead - Mondo's Girls Trailer

Killer is Dead - Mondo's Girls Trailer

NYHED. Skrevet af Lee West

Det ville næppe være et spil fra Grasshopper Manufacture eller Suda 51, hvis det ikke involverede en bunke langbenede femme fatales. Og ja, Killer is Dead falder trygt og...Indlæser mere indhold