Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Devil's Men

Kevin Mentz om hans arbejde med The Devil's Men

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi fik os en snak med Kevin Mentz, der fungerer som skribent og spildesigner på det kommende adventurespil The Devil's Men, for at finde ud af hvad steampunk-mysteriet med to kvindelige hovedpersoner, er for en størrelse.

"Valgene er altid sådan designet at hvis du vælger at gøre noget godt for Adelaide, vil noget dårligt ske for Emily, " fortalte Mentz om beslutningsprocessen i eventyret. "Desto længere historien skrider frem desto mere vil du skulle afgøre hvilken af de to karakter du favoriserer, og hvordan du spiller dem udvikler sig hurtigt til en slags rollespil."

Se hele interviewet lige her.

HQ

Relaterede tekster

1
Telltale-stemning, eventyr og mere lige her

Telltale-stemning, eventyr og mere lige her

NYHED. Skrevet af Lee West

Tag en god fortælling, tilsæt et drys Telltale Games-stemning og et point 'n' click-eventyr med to kvindelige hovedpersoner, og så har du præmisset for The Devil's Men....Indlæser mere indhold