Dansk
Gamereactor
nyheder
Until Dawn

Kan du overleve Until Dawn?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Until Dawn kæmper otte venner desperat for at overleve en rædselsnat i en skov. Tør du spille Until Dawn, og er du sejere end din bedste ven? Det får du chancen for at teste, hvis du bliver den heldige vinder af en eftermiddag i mystikkens tegn, hvor du skal løse gåder, knække koder og spille Until Dawn før alle andre.

Mandag den 24. august kan hurtigt blive lidt mere uhyggelig end andre mandage, hvis du vinder denne konkurrence. Det interaktive horrorspil Until Dawn udkommer den 26. august, og PlayStation giver dig i den anledning muligheden for selv at prøve at være med i et særligt Until Dawn-computerspil i Mystery Makers lokaler.

Udviklerne af Until Dawn har ved hjælp af forskere, psykologer og en særlig frygtmaskine fundet ud af, hvad der gør mennesker bange, og de har brugt denne viden til at skabe et spil, der er ekstremt uhyggeligt. I spillet tager otte venner ud til en forladt hytte i en skov på årsdagen for deres venners mystiske forsvinden. Hvad de ikke ved er, at de bliver jagtet af en sindssyg seriemorder. Som spiller kan alle beslutninger have fatale konsekvenser for en selv og vennerne, så det handler om at tænke sig godt om.

Until Dawn hos Mystery Makers

Mystery Makers har produceret et særligt Until Dawn-spil, men til forskel fra spillet, er det dig og dine medspillere, der er hovedpersonerne. I bliver spærret inde i et mystisk rum, og for at komme ud skal I finde kryptiske objekter, løse gåder og knække koder - alle beslutninger har konsekvenser, præcis som i Until Dawn. I har en time til at komme ud, og dermed undslippe morderen.

Deltag i konkurrencen her:

Der trækkes to vindere, som hver må have en ven med. Vinderne trækkes den 20. august 2015. Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål:

Hvem spiller hovedrollerne Sam og Mike i Until Dawn?
a) Hayden Panettiere og Brett Dalton
b) Nichole Bloom og Noah Fleiss
c) Meaghan Martin og Rami Malek

Until Dawn
Until Dawn

Relaterede tekster

Until DawnScore

Until Dawn

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Vi har overnattet i en bjerghytte i selskab med en psykopatisk morder, og kom helskindet gennem natten. Læs hvad vi synes om oplevelsen her.



Indlæser mere indhold