Dansk
Gamereactor
nyheder
Journey

Journey-soundtrack får speciel og begrænset vinyl-udgivelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For bare få dage siden ved Sonys Digital Gaming Showcase i London, afslørede udgiveren, at Journey vil udkomme til sommer på PlayStation 4. Spillet vil udkomme fysisk, køre i 1080p og 60fps og kan købes via en samling, der også indeholder udviklerens andre spil, Flow og Flower.

Nu har iam8bit afsløret via PlayStation-blog, at Journeys soundtrack af komponist Austin Wintory, vil blive udgivet på vinyl for første gang. Det smukke cover er blevet skabt af Mark Englert, og den genskaber magien fra spillet.

Du kan forudbestille fra i morgen (d. 23 april) lige her, og det koster 35$. Du kan dog også investere i en speciel og begrænset udgave for 60$, der fås med lækkert artwork, og en signeret udgave af pladen. Du kan se billeder af hele molevitten herunder.

JourneyJourneyJourney

Relaterede tekster

6
JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Det smukke eventyr Journey fra 2012 har fået nogle opgraderinger og er nu tilgængelig på PS4. Men er det stadig ligeså magisk, som da vi sidst tog på tur i ørkenen?

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Vi satte både Emil og Mikael til at anmelde Journey. Det skulle vise sig at være lidt af en overraskelse. Læs to anmeldelser af PS3-spillet her.

2
Se fantastisk Journey-cosplay

Se fantastisk Journey-cosplay

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Den nok så velkendte cosplay-stjerne Angela Bermúdez har delt en række billeder i dag, af et kostume som skal forestille hovedpersonen fra Journey. Det ser ganske enkelt...

2
Journey er ude nu på PS4

Journey er ude nu på PS4

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Thatgamecompany's Journey er endelig klar til download på PlayStation 4. Spillet, der originalt udkom på PS3 i 2012, er nu udstyret med 1080p-understøttelse, og er...



Indlæser mere indhold