Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Journey to the Savage Planet

Journey to the Savage Planet kommer nu til PS5 og Xbox Series

Studiet bag blev købt af Google Stadia for noget tid siden, men er nu frie igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Typhoon Studios blev formet i 2017, og blev så købt af Google i 2019 til at udvikle Stadia-titler. De nåede dog aldrig at gøre noget der lignede, eftersom Google droppede hele deres førstepartsinitiativ bare et år og tre måneder senere.

Så nu skal Typhoon navigere i usikkert farvand, og har derfor valgt at genudgive deres første spil, Journey to the Savage Planet, på PlayStation 5 og Xbox Series.

Det sker d. 14 februar, opg spillet inkluderer en masse DLC. Desuden lover de "4k graphics, more photomode options, new videos".

Vi anmeldte spillet i sin tid, og den anmeldelse kan du læse her.

HQ
Journey to the Savage Planet

Relaterede tekster

2
Journey to the Savage PlanetScore

Journey to the Savage Planet

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Når vinteren syner at være en stor grå masse herhjemme i hamsterhjulet, så er det oplagt at flygte væk til en farvestrålende planet langt ude i et pixilieret Univers. Det er netop hvad Sebastian har gjort, og du kan følge med her.Indlæser mere indhold