Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Journey to the Savage Planet

Journey to the Savage Planet er bleet afsløret under The Game Awards

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Journey to the Savage Planet er det aller første spil fra Typhoon Studios, det hold som den berømte Far Cry-designer Alex Hutchinson skabte sidste år, og under The Game Awards fik spillet sin aller første trailer.

Der er tale om et eventyr i førsteperson, og selvom traileren ikke afslører meget så lover Typhoon at vi kommer til at se meget mere til projektet næste år.

Du falder ned på en mystisk planet på vegne af virksomheden Kindred Aerospace, og du skal derefter løse planetens mysterier.

Spillet ankommer desuden også i 2019 på PS4, Xbox One og PC. Du kan se en trailer herunder.

HQ
Journey to the Savage Planet

Relaterede tekster

2
Journey to the Savage PlanetScore

Journey to the Savage Planet

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Når vinteren syner at være en stor grå masse herhjemme i hamsterhjulet, så er det oplagt at flygte væk til en farvestrålende planet langt ude i et pixilieret Univers. Det er netop hvad Sebastian har gjort, og du kan følge med her.Indlæser mere indhold