Dansk
Gamereactor
lifestyle
Barbie

Joe Rogan taler ud for at forsvare Barbie-filmen

Ud af alle, der kunne have trådt op for at tale til filmens fordel, ville jeg ikke have satset på denne fyr.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Joe Rogan har for nylig udtalt sig *tjekker noter* til forsvar for Barbie-filmen. Så ikke den komme, men det ser ud til, at Rogan godt og grundigt har mærket Kenergy.

I den seneste episode af hans podcast, hvor Post Malone optrådte som gæst, gled samtalen mod Barbie, hvor Rogan talte om, hvordan han ikke kunne tro, hvor meget modreaktion der var fra nogle mænd.

"Det var en sjov, fjollet film - jeg grinede," sagde han. "Men i slutningen af det var jeg sådan: 'Hvordan blev folk rasende over det?' "

Andre kendte kommentatorer som Ben Shapiro og Piers Morgan har talt imod filmen, selvom ingen synes at være i stand til at fremføre noget argument udover at være "anti-mænd", noget som Rogan stærkt bestrider.

Dette er en annonce:

»Skal vi gøre det her, hvor vi sætter alle mænd som mænd? Det er en kategori? Vi vil ikke dømme folk som individer? Ligesom jeg ikke forstår, hvorfor folk tror, at det repræsenterer alle mænd. Det er en sjov film, mand... Jeg er rystet over, hvor let forargede så mange mennesker er."

Stærke ord, Joe. Vi kan forestille os, at han vil bede Jamie om at trække klippet med Ryan Gosling, der synger I'm Just Ken på repeat i et stykke tid nu. Er du enig med Joe Rogan, eller har du nogle kritikpunkter for Barbie?

Barbie
Dette er en annonce:

Relaterede teksterIndlæser mere indhold