Dansk
Gamereactor
nyheder
Stellar Blade

Internettet reagerer på mild censurering af Stellar Blade

Det er ellers blevet meldt ud, at spillet ikke ville blive censureret - det lader dog til, at der er sket lidt i den retning alligevel.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Internettet har det med at spotte alt og nu har brugere på Reddit opdaget, at nogle af Eve's lettere afslørende outfits, er blevet censureret en smule efter den nyeste opdatering. Troede Sony og Shift Up virkelig, at de kunne slippe afsted med det, uden at det blev opdaget?

En bruger på Reddit, har lagt to billeder op, som sammenligner et outfit fra V1.0 og et andet billede fra V1.002.000, hvor man tydeligt kan se, at Eve er blevet en smule mere tildækket med den nye outfit.

Stellar Blade

Der har tidligere været meget snak om Eve's afslørende påklædning - og når Shift Up så skruer lidt ned for denne del, bliver det straks bemærket. Faktisk har nogen startet en petition under hashtagget #freestellarblade, for at få fjernet den slags censur fra Stellar Blade - i skrivende stund har omkring 33.000 underskrevet.

Stellar Blade er ude nu på PlayStation 5, læs vores anmeldelse her.

Stellar Blade

Relaterede tekster

Stellar BladeScore

Stellar Blade

ANMELDELSE. Skrevet af Palle Havshøi-Jensen

Stellar Blade fra sydkoreanske Shift Up er et overraskende spændende bekendtskab af en type, vi ikke ser så ofte længere. Læs her hvordan spillet klarer sig.Indlæser mere indhold