Dansk
Gamereactor
nyheder
Prey

Instruktøren bag Prey og Dishonored arbejder på nyt hemmeligt projekt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Arkane Studios har efterhånden slået fast, at de er blandt de mere spændende studier ovre hos Bethesda, og de skal jo nu til at lave førstepartstitler for Microsoft, så hvad arbejder de egentlig på? Se det er et godt spørgsmål, men vi ved nu, at ét af disse projekter kommer fra instruktøren bag Prey og det første Dishonored, Harvey Smith.

I et interview med Vandal fortæller Smith, der nok er Arkanes mest indflydelsesrige ansat, at han, og holdet i Austin, arbejder på et nyt og hemmeligt spilprojekt. Dette sker efter at mange antog at Smith arbejdede på Deathloop med resten af holdet i Lyon.

"Dinga Bakaba [game director] and Sébastien Mitton [art director] are with them [at Lyon], but I worked with them on Dishonored 1 from Austin. We collaborated between Lyon and Austin for the first Dishonored and then for Dishonored 2 I moved to Lyon and was there for four years. Raph stayed in Austin and worked at Prey with Ricardo Bare and Susan Kath and the people I'm working with now. At the end of Dishonored 2 I went back to Austin. I'm not in Deathloop, I'm on something else, working with the guys who made Dishonored and Prey."

Mange har håbet på en efterfølger til Prey, og til Dishonored faktisk. Tror du det er en efterfølger, eller en helt ny IP?

Prey

Relaterede tekster

5
Prey: MooncrashScore

Prey: Mooncrash

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Månelandingen var en simulation og vi har beviserne! Her er vores anmeldelse af den nye udvidelsespakke til Prey.

PreyScore

Prey

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kan Arkane Studios levere varen med deres ambitiøse reboot af kultklassikeren Prey?



Indlæser mere indhold