Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Avengers

Instruktør: "Marvel's Avengers havde en besværlig produktion"

Det havde de fleste af os nok gættet i forvejen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Crystal Dynamics udviklede ikke Marvel's Avengers alene, og fik hjælp fra en række andre studier, deriblandt Virtuos, som har masser af erfaringer med at hjælpe andre studiet med deres respektive AAA-titler.

Noget tyder dog på at alt ikke gik helt som det skulle under udviklingen af Marvel's Avengers. Virtuos' Virtosu Cezar arbejdede nemlig som Creative Director på spillet, men har slået ret så kortfattet fast overfor EDGE (via GamesRadar) at produktionen gik lidt skævt. Ikke bare det, han har direkte undskyldt for spillet:

"It was a challenging production, let's say, I apologize for that."

Han har ikke kommenteret yderligere på sagen, som har efterladt mange til spekulationer, men det har dog stået klart fra starten af spillet kom lidt skævt fra start. Desuden lukkes der nu ned for al udvikling af mere indhold.

Marvel's Avengers

Relaterede teksterIndlæser mere indhold