Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Spider-Man 2

Insomniac: Marvel's Spider-Man 2 har "virkelig cool dialog-teknologi"

Mon det betyder, at vi kan se frem til svære valg og moralske dilemmaer?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom der ikke er så længe til, at Marvel's Spider-Man 2 udkommer til PS5 dette efterår, så har vi ikke hørt meget om, hvordan Peter Parkers kommende eventyr adskiller sig fra det forrige.

I Insomniac Games' seneste Twitch-stream fik vi dog en lille ledetråd. Her fortæller lead engine programmer Elan Ruskin, at "there is some very cool dialogue technology coming out in the next game."

Desværre kommer Ruskin ikke med yderligere detaljer, men måske betyder den øgede fokus på dialog, at spillerens valg kan komme til at have betydning for historien?

Dialogvalg var ikke en del af hverken Spider-Man eller dets efterfølger Spider-Man: Miles Morales. Activision's Spider-Man: Web of Shadows (2008) havde dog mange interessante moralske valg, så spiluniverset er ikke helt ubekendt med denne slags mekanikker.

Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold