Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Infinite Warfare

Infinity Ward-kontoret er blevet evakueret efter bombetrussel

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Infinity Ward er kendt som værende det studie der for alvor sparkede gang i Call of Duty som verdens mest populære spilserie med Call of Duty 4: Modern Warfare, og stadig i dag er de med i den turnus der skiftes til at udgive spil i serien. Dog blev deres arbejde forhindret for nylig, for hele deres kontor måtte blive evakueret efter de modtog en bombetrussel.

Kotaku kan rapportere at studiet i Los Angeles måtte blive evakueret af politiet.

Senere hen udsendte politiet New York en besked på Twitter, hvor de fortalte at én slags trussel var blevet cirkuleret flere forskellige i landet, og at politiet ikke havde fundet nogen eksplosiver på nogen af de lokationer som emailen nævnte, der blandt andet involverede Infinity Ward.

"At this time, it appears that these threats are meant to cause disruption and/or obtain money. We'll respond to each call regarding these emails to conduct a search but we wanted to share this information so the credibility of these threats can be assessed as likely NOT CREDIBLE."

Og heldigvis for det.

Call of Duty: Infinite Warfare

Relaterede tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

På en tur til London fik Katrine lov til at stifte bekendtskab med det nye Call of Duty: Infinite Warfare, og alt hvad det har at byde på. Læs om oplevelsen her.Indlæser mere indhold