Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Impact har efterladt onde genier

Den professionelle League of Legends går videre fra LCS-teamet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Evil Geniuses har meddelt, at det går hver til sit med sin League of Legends Championship Series top laner, Jeong "Impact" Eon-young. Som sagt over Twitter vil holdet skille sig af med Impact forud for 2023-sæsonen og afslutte en næsten to år lang periode med organisationen.

"Geden. Legenden. @Impact. Tak for de sidste to år - dit hårde arbejde har været afgørende for at løfte LCS-trofæet og gå til Worlds. Vi håber, at du holder Top Die-drømmen i live på din vej fremad, og husk altid: En gang et ondt geni, altid et ondt geni.

Hvad der nu skal ske med Impact eller Evil Geniuses er endnu uvist, men der er ingen tvivl om, at Impact snart vil finde sig selv på et nyt hold, og ligeledes bør der ikke gå lang tid, før EG annoncerer sin afløser.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold