Dansk
Gamereactor
nyheder

Hugh Jackman indtager 8.000 kalorier om dagen for at forberede sig til Deadpool 3

Den australske skuespiller har sagt, det vil tage ham mindst seks måneder at komme i form til at spille Wolverine igen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wolverine fra X-Men vender tilbage i Deadpool 3. Det har ført til livsstilsændringer hos Hugh Jackman, for den australske skuespiller har tidligere udtalt, at det ville tage ham mindst seks måneder at komme tilbage i form til at spille Wolverine igen.

Heldigvis virker det til, at Jackman er i fuld gang, for i en ny opdatering om sin træning og kost afslører skuespilleren, at han i øjeblikket spiser 8.000 kalorier om dagen i henhold til en streng diæt for at bulke op og blive mere muskuløs end nogensinde før. I et opslag på sin Instagram skriver han følgende:

"Verified Bulking. A day in the life. Thank you Chef Mario for helping me stay healthy and properly fed whilst ... Becoming. Wolverine. Again."

Græsfodret mørbrad, nudler, kikærteburger, sød kartoffel, urtelaks med sauce. Ja, manden holder sig ikke tilbage, og at dømme ud fra billedet er det langt over 8000 kalorier.

Selvom det virker til, han allerede er godt undervejs, har Jackman faktisk rigeligt med tid til at komme i form, da Deadpool 3 ikke får premiere før den 8. november 2024.

Hugh Jackman indtager 8.000 kalorier om dagen for at forberede sig til Deadpool 3


Indlæser mere indhold