Dansk
Gamereactor
nyheder

HP Omen lancerer nye computere med cloudgaming indbygget

HP Omen kommer nu med integreret Nvidia Geforce Now.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

HP har lanceret en række nye computere i deres Omen-serie. Her har man valgt at ingegrere Nvidia Geforce Now i Omens styringssoftware. Det giver måske ikke meget mening med et program man selv kan downloade og installere på få minutter, men hvis man kunne integrere alle sine spil i et stykke software som også kan starte spillene, ja så er det lidt sjovere, og giver utvivlsomt noget brandværdi.

Omen 17 er en bærbar der kommer med 13. generations Intel i9-13900HX CPU og RTX 40 serie grafikkort, imens at den har Omen Tempest Cooling Technology og leverer "desktop-caliber gaming". Det er også den første HP bærbare der bruger optomekaniske taster som HP påstår er 25 gange hurtigere end traditionelle taster.

Omen 40L og 45L stationære computere kommer nu også med nye Intel CPU'er og op til RTX 4090 grafikkort. 45L kommer med CPU køling i et eksternt kammer som HP kalder "a revolutionary patented CPU cooling solution" og som huser AIO køleren. Dem der har lidt år på bagen kan sikkert huske 16-17 år tilbage hvor der fandtes en del produkter der kunne det samme, eks. Koolance Exos, men i USA gælder der andre regler for opfindelseshøjde, og der er ikke krav om at noget skal være nyt, men bare at man er "first to file" når man ansøger om patenter.

HP Omen lancerer nye computere med cloudgaming indbygget


Indlæser mere indhold