Dansk
Gamereactor
nyheder

HP Dragonfly Pro bærbar komme med dedikeret knap til abonnementstjeneste

En knap til en bestemt funktion du ikke kan ændre, men så koster det også hver måned.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

HP Dragonfly Pro kommer med en dedikeret knap til "24/7 live concierge support and services for effortless productivity", og så har den da også et 8MP kamera, og lang batterilevetid samt en solid og fleksibel AMD-platform.

Selvom at den hedder Pro, og for det meste er rettet imod forbrugere der skal have både arbejde og sjov og samme maskine, så er der også en dedikeret afløser til den professionelle Elite Dragonfly-serie der nu bare hedder, ja, Dragonfly.

Serien er mest rettet imod freelancere der udgør en stigende del af særligt den amerikanske arbejdsstyrke. Der er fire ekstra dedikerede specialknapper, en til indstillinger, en til kamera, en der kan tilpasses, og en der er dedikeret til en concierge service der er abonnementsbaseret, og selvom at vi ikke kunne finde nogen priser, så plejer disse ikke at være billige.

På den positive side er kabinettet lavet af 90% genanvendt magnesium, og der er certificering for brug af genbrugsmaterialer og grønt miljø, men vi ser altså ikke igennem fingre med at man laver et produkt med en dedikeret specialknap til en abonnementstjeneste.

HP Dragonfly Pro bærbar komme med dedikeret knap til abonnementstjeneste


Indlæser mere indhold