Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Houston Rockets får angiveligvis den sidste plads i NA LCS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ifølge en rapport ovre hos ESPN er de 10 hold der skal med i den nordamerikanske League of Legends Championship Series blevet fundet, og angiveligvis er det NBA-holdet Houston Rockets der har snuppet den sidste plads.

Tidligere rapporter har indikeret, at andre NBA-hold, såsom Cleveland Cavaliers og Golden State Warriors, også har vist interesse i at slutte sig til League of Legends-ligaen, og det koster angiveligvis $13 millioner i gebyrer at være med, hvoraf de $8 millioner skal betales med det samme.

Hvis man skal tro alle rapporterne, så er holdopstillingen bestående af Cloud9, Counter Logic Gaming, Echo Fox, FlyQuest, Team Liquid, og Team SoloMid, med nye deltagere Cleveland Cavaliers, Houston Rockets, Lacob-familien (der ejer Golden State Warriors), og OpTic Gaming.

League of Legends
Photo: NBA

Relaterede teksterIndlæser mere indhold