Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
FIFA 23

Hollands ManuBachoore er FIFAe verdensmester i 2023

At tage broderparten af en præmiepulje på $ 1 million hjem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter et par ugers konkurrence er de tre FIFAe-turneringer, der afholdes på Gamers8-festivalen i Riyadh, Saudi-Arabien, afsluttet. Nu er den tredje og sidste i flokken, FIFAe World Cup, afsluttet, hvilket betyder, at vi nu har en sejrherre at tale om.

Til dette års begivenhed var vinderen ingen ringere end Hollands "ManuBachoore". Efter at have formået at afværge de andre konkurrenter, vil han være på vej hjem med broderparten af præmiepuljen på $ 1 million.

Turneringen blev dog ikke mødt uden kontroverser, da der under en sidste straffesparkskonkurrence var påstande om, at der blev opnået en konkurrencefordel ved at spilleren kiggede på den anden spillers skærm. FIFAe har siden adresseret dette og lukket kravet ved at sige:

"Efter grundig gennemgang af optagelserne kan vi også bekræfte, at ingen spillere fik en konkurrencemæssig fordel, da det modsatte hold kun så deres egen skærm."

Når dette er tilfældet, er FIFAe-sæsonen 2023 nu i bøgerne, hvilket betyder, at næste gang vi ser konkurrence som denne, vil den sandsynligvis blive spillet på EA Sports FC 24 og ved hjælp af den nye EA Sports FC Pro-platform.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold