Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy-udvikler arbejder på ukendt AAA-spil

Men vi er da enige om at det er en efterfølger, ikke?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hogwarts Legacy er Warner Bros' mest succesfulde spillancering nogensinde, og har rundet $1 milliard i omsætning. Derfor er det vist kun logisk at udvikler Avalanche er blevet sat til at lave en efterfølger.

Og noget tyder på at arbejdet allerede er gået i gang. Det fremgår i et nyt jobopslag, at studiet allerede leder efter ansatte. Og ikke bare det, hvert af de nye opslag afslører at studiet arbejder aktivt på "an unannounced AAA console title."

De fleste kan vist blive enige om at dette efter al sandsynlighed er en direkte efterfølger til Hogwarts Legacy, men vi ved det naturligvis ikke helt med sikkerhed.

Hvad ønsker du at se fra efterfølgeren, der uden tvivl er på vej?

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold