Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy slår Zelda på de danske salgslister

Tre spil dominerer fuldstændigt det europæiske salg af fysiske spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Researchinstituttet GfK Entertainment har offentliggjort deres liste over de mest solgte fysiske spil i 18 europæiske lande, heriblandt Danmark, indtil videre i 2023.

Og hvor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom generelt er den mest populære titel med en førsteplads på salgslisterne i halvdelen af landene, heriblandt de massive markeder Tyskland, England og Frankrig, så foretrækker vi danskere Harry Potter.

Hogwarts Legacy topper nemlig de danske salgslister, hvilket også er tilfældet i Belgien, Holland og Tjekkiet.

I fem lande har FIFA 23 været det bedst solgte spil i årets første halvdel, heriblandt Italien og Polen.

Udover de tre ovennævnte titler, er det eneste spil, som formår at klemme sig ind i top tre på de fysiske salgslister, Mario Kart 8 Deluxe. Det er således det tredjemest solgte spil i Schweiz.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold