Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy har forbipasseret Elden Rings totalt salgstal i England

Det er til trods for at spillet har været ude i bare en måned.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hogwarts Legacy-salget har været mildest talt imponerende. Det står uden tvivl til at blive en af årets bedst sælgende spil, og måske sågar en af generationens bedst sælgende titler i det hele taget.

Det sætter faktisk tallene i relief ved at sammenligne mere direkte med en af de andre gigantiske succeser, Elden Ring. GamesIndustry.biz kan nemlig afsløre efter at have kigget mere direkte på tallene, at på bare en måned har Hogwarts Legacy formået at sælge mere end Elden Ring i England.

Her taler vi om spillets totale antal solgte eksemplarer i landet. Her kombineres det digitale og fysiske salg for begge spil, og det er i sandhed en bedrift. Det udkommer desuden på PS4, Xbox One og Switch senere på året, som uden tvivl åbner op for endnu større muligheder.

Vi kan kun sige; godt klaret.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold