Dansk
Gamereactor
guide
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy Guide: Tips og tricks til magiske studerende

Her er et par nyttige tips til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af hvert nyt skridt på verdens mest berømte magiske skole.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ikke uden nogle forsinkelser og nogle kontroverser på sociale medier er Hogwarts Legacy allerede i hænderne på mange spillere takket være Early Access tildelt af Deluxe Edition af spillet. Alle andre spillere skal vente til fredag den 10. februar eller til de senere PS4-, Xbox One- og Nintendo Switch-versioner, der ankommer i henholdsvis april og juli.

Mange nye studerende vil derfor komme til Hogwarts School og det fulde open-world eventyr, som Avalanche Software har skabt, som vi fortalte dig om i vores review. For at du ikke skal løbe rundt som en hovedløs kylling (hvilket Nearly Headless Nick ville elske), har vi sammensat denne guide med vigtige tips til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af hvert sekund af Hogwarts Legacy og komme let igennem spillet.

Det er en spoilerfri guide til historien, så du kan læse den uden frygt, selvom du ikke er begyndt at spille - lad magien begynde!

Hogwarts Legacy
Dette er en annonce:

1. Der vil kun være én første dag på Hogwarts, så få mest muligt ud af det

Professor Weasleys citat (ja, de Weasleys) er det første råd, vi giver dig om, hvordan du spiller spillet, og det er at udforske hver krog og kran på skolen i de første par øjeblikke af spillet. Så snart du ankommer til skolen, vil vicerektor Weasley give dig Hogwarts Field Guide, en håndbog til at holde styr på de steder, steder, udstyr, færdigheder og inventar, du har samlet i Hogwarts Legacy. For at komme videre gennem spillet skal du stige i niveau med erfaring, og den nemmeste og hurtigste måde at få det på i starten af spillet er at hente sider af Field Guide, der er skjult i hele skolen, Hogsmeade og det omkringliggende område.

De fleste af siderne opnås gennem Revelio-besværgelsen, men andre kræver Accio, Confringo eller Levioso. Disse besværgelser låses op i historien, så kom forbi fra tid til anden og interager med de objekter, der er markeret med blåt, når du bruger Revelio. Et andet trick, hvis du hører lyden af en klokke, er, at der altid er en hemmelighed i nærheden.

Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

2. Følg Merlins vej

Der er en grund til, at han var den mest berømte troldmand i historien. Merlin var også elev på Hogwarts, og han efterlod sin arv (aldrig bedre sagt) omkring grunden til Hogwarts Vale i form af enkle gåder, hvor vi skal ødelægge genstande, bære ildfluer til markerede klipper eller kaste store sten og dyppe dem i stenhuller. Uanset hvad det er, er prisen umagen værd. Rum til udstyrsopgørelse, som er meget vigtige, fordi de virkelig er begrænsede, og fordi det også repræsenterer den største indtægtskilde i spillet.

Dette er en annonce:

Meget vigtigt: Så snart du kan, få Mallowsweet frø fra The Magic Neep i Hogsmeade, da de er nøglen til aktivering af Merlin's Trials.

Hogwarts Legacy

3. Brug ikke galeoner vanvittigt, du har brug for dem

Det lyder måske som fjollede råd, men intet kunne være længere fra sandheden. Penge i Hogwarts Legacy er (i det mindste indtil den sidste tredjedel) en knap vare og absolut afgørende for fremskridt. Langt de fleste købmænd har priser, der kun kan betragtes som misbrug, men der er nogle minimale køb, der skal foretages, såsom pottefrø og indkaldelsesformularer. Alle disse tjener til at gøre Room of Requirement til en selvforsynende fabrik med eventyrudstyr, såsom potions og planter til kamp.

Den mest bekvemme måde at skaffe penge på er at sælge udstyr, du ikke længere bruger. Prioriter dem, der er markeret (i denne rækkefølge) grøn, blå, lilla og orange. Hver enkelt vil være mere værdifuld end den sidste, så hvis du løber tør for plads til at bære mere på en mission (se hvorfor det er vigtigt at gøre Merlin's Trials?), bliver du nødt til at ødelægge de mindre værdifulde.

Det gode ved frø og besværgelser er, at du kun skal købe dem én gang, hvorefter du kan generere dem uendeligt (med opaler) i Room of Requirement.

Et andet trick til hurtige kontanter. Hvis du støder på disse kister med det ene øje, der springer ud, når de ser dig, er det bedst at bruge desillusionsbesværgelsen til at snige sig ind på dem og få de 500 mønter i hver enkelt. Og hvis du ikke har trylleformularen endnu, kan du bruge usynlighedsdrikken.

Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

4. Magisk kamp er en dans af farver

Kamp er en grundlæggende del af Hogwarts Legacy, og selvom det i starten ikke kræver meget dygtighed eller kompleksitet, vil fjender snart blive mere krævende og bedre forberedt på dine angreb. Nogle af dem vil anvende et permanent magisk skjold, der vil afbøje dine besværgelser, medmindre du modvirker det med en trylleformular af samme 'farvefamilie' som skjoldet. For eksempel, hvis en mørk troldmand har et lilla skjold, vil en fortryllelse som Accio eller Depulso bryde barrieren, mens hvis skjoldet er gult, er det bedst at bruge Levioso eller Arresto Momentum, selvom vores favorit er Tranform-besværgelsen, som forvandler en fjende til en eksploderende tønde og kan kastes på andre. To tilskadekomne til prisen for en.

Der er fjender, der er særligt svage over for visse besværgelser. Du kommer til at se mange edderkopper i spillet (mange af dem), og den bedste måde at fjerne dem hurtigt på er at blande grundlæggende kast med ildformularer som Incendio eller Confringo. Trolde er ret hårde, men du kan bruge Flipendo til at bruge deres egen kølle mod dem til at håndtere en masse skade.

Foragt ikke brugen af herbologiklasser, når du kæmper. Chinese Chomping Cabbages, Mandrakes og Venomous Tentacula er meget nyttige værktøjer, der kan få dig ud af problemer med store grupper af fjender eller stærkere som Acromantulas eller trolde. Bær altid et godt udbud af dem.

Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

5. Dine bedste venner? Kosten og låsen tryller

Kosteskaftet er det primære middel til magisk transport i Hogwarts Legacy verden. Mens Floo Powder er fantastisk (det svarer til hurtig rejse her), skal du først låse destinationer op, og de vil ofte være ret langt væk. Heldigvis har vi kostene. Butikken i Hogsmeade har flere modeller på 400 mønter hver. Bare få fingrene i en, og spillet vil fremskynde meget fra da af. Med det kan du rejse i en lige linje og endda komme ind i Forbidden Forest eller bjergene sikkert med fly. Selvfølgelig er flyvende kosteskaft forbudt i Hogsmeade såvel som inde i slottet, så vi bliver nødt til at finde en anden måde at nå bestemte steder ... Sagde nogen Alohomora?

Alohomora er fortryllelsen til at åbne magiske låse, og vi får det ved at udføre en sidemission for Hogwarts vicevært, Mr. Moon. At bære en vis mængde af en genstand vil forbedre fortryllelsen til at åbne niveau to og tre låse, så når du ser en statue af en Demiguise , skal du sørge for, at det er nat (du kan ændre tidspunktet på dagen i kortmenuen) og få fat i statuen.

Hogwarts LegacyHogwarts Legacy

Og i øjeblikket kan du med disse tips starte dit Hogwarts Legacy-eventyr med ro i sindet, selvom vi ikke udelukker at tilføje flere noter, når vi udforsker hvert hjørne af Avalanche's-spillet. Hav en fantastisk start på det nye år på Hogwarts!

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold