Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy er Europas mest solgte spil hidtil i 2023 på tværs af fysiske og digitale data

Tears of the Kingdom er det fjerdebedst sælgende spil, på trods af at Nintendo eShop-salg ikke er medregnet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gamesindustry.biz har rapporteret salgstallene fra Europa i årets første halvdel. I modsætning til mange andre salgstal, der fokuserer enten på fysiske eller digitale salg, kombinerer listen de to former for spilsalg, med en markant undtagelse - Nintendos eShop tæller ikke med.

Alligevel er det lykkes for The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom at blive årets fjerdemest solgte spil indtil videre udelukkende på baggrund af sit fysiske salg. Vi gætter på, at spillet ville have vippet #3 (FIFA 23) og #2 (Diablo IV) af pinden, hvis det digitale salg var inkluderet.

Om det også havde formået at nuppe førstepladsen er dog mere tvivlsomt. Multiplatformstitlen Hogwarts Legacy har nemlig vist sig utrolig populært på de europæiske markeder og napper altså førstepladsen på den europæiske salgsliste.

Til efteråret udkommer Hogwarts Legacy også til Nintendo Switch, og selv traditionelle storsællerter som Call of Duty og FIFA (fremover EA Sports FC) får nok svært ved at nappe førstepladsen, når de endelig salgstal skal gøres op ved udgangen af 2023.

Herunder kan du se top 10. Du kan se præcist hvilke salgsdata, der indgår i listen, på Gameindustry.biz.


  1. Hogwarts Legacy

  2. Diablo 4

  3. FIFA 23

  4. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Kun fysisk salg)

  5. Grand Theft Auto 5

  6. Call of Duty: Modern Warfare 2

  7. Red Dead Redemption 2

  8. Star Wars Jedi: Survivor

  9. NBA 2K23

  10. Resident Evil 4

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold