Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy er den største europæiske lancering siden Red Dead Redemption 2

Det er dog fortsat hvis du ikke tæller Call of Duty og FIFA med.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved allerede at Hogwarts Legacy har slået en af 2022's helt store lanceringer, Elden Ring, på det europæiske marked. Men det er nu blevet sat yderligere i relief af Games Industrys Christopher Dring, der kun har store ord til overs for spillets præstation på markedet.

Han har slået fast, via Twitter, at udover de klassiske Call of Duty- og FIFA-lanceringer, der stort set eksisterer på et andet plan, så er spillet den største salgssucces i Europa siden lanceringen f Red Dead Redemption 2 i 2018.

Faktisk slår Dring yderligere fast, at selvom at han vidste at spillet ville klare sig godt, så er selve størrelsen på succesen alligevel bjergtagende.

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold