Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy er blevet bandlyst af en af de største speedrunning-begivenheder

Games Done Quick vil slet ikke bruge Harry Potter-spil fremadrettet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at Hogwarts Legacy er kommet godt fra start, og er udviklet af et hav af forskellige personer med et utal af forskellige baggrunde, så møder det modstand fra lommer af befolkningen, der ikke ønsker at støtte forfatterinden bag Harry Potter-bøgerne på nogen måde.

Eksempelvis har organisationen Games Done Quick, der faciliterer og bedømmer speedrunning-konkurrencer nu udvidet deres regelsæt, og de har officielt bandlyst Hogwarts Legacy som værende et spil de vil bedømme som et "GDQ Speedrun".

Faktisk forholder det sig sådan at organisationen ikke vil godtage nogen former for Harry Potter-spil overhovedet, alene grundet forbindelsen til J.K. Rowling, det fremgår via deres nye guidelines:

De vurderer at spillet i sig selv har"content, views, or an origin that we have deemed unsuitable for our stream".

Hogwarts Legacy

Relaterede tekster

Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Næsten to år efter at spillet skulle have været ude, får vi endelig muligheden for selv at blive elev på Hogwarts. Har det været ventetiden værd?Indlæser mere indhold