Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Heroic har fjernet to af sine medlemmer på grund af et påstået tillidsbrud

Det hele omgiver stavn og jabbi.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Heroic har været på en tåre i det konkurrencedygtige Counter-Strike rum i år med en sejr på BLAST Premier: Spring Final og en andenplads ved IEM Katowice 2023. Men nu står holdet over for en masse interne problemer, der river sit hold fra hinanden.

Tidligere på måneden annoncerede teamet, at det ville lade Casper "cadiaN" Møller undersøge andre muligheder, og nu er årsagen til dette kommet frem. En udtalelse afslører, at cadiaN blev tvunget ud af holdet af holdkammeraterne Martin "stavn" Lund og Jakob "jabbi" Nygaard, alt sammen som en del af en aftale om, at når en erstatning for cadiaN var fundet, ville de forlænge deres kontrakter med holdet.

Men nu hvor tiden er inde til kontraktforlængelser, har Heroic afsløret, at stavn og jabbi har lagt fremtidsplaner med den rivaliserende organisation, Astralis, på trods af at de stadig har 10 måneder på deres Heroic kontrakter. Dette har ført til et tillidsbrud og betydet, at Heroic har besluttet at droppe begge spillere fra holdet.

Heroic taler om planer for fremtiden og tilføjer: "Mens han håndterer den kortsigtede usikkerhed og planlægger en langsigtet løsning, er Heroics ambition at bringe stavn og jabbi tilbage. Vores præstationsstab har lavet en plan for at støtte deres potentielle tilbagevenden til startopstillingen."

Den fulde erklæring fra Heroic kan findes nedenfor.

Counter-Strike 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold