Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted: The Nathan Drake Collection

Her er vinderne af vores Uncharted-konkurrence

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har, i anledning af udgivelsen af Uncharted: The Nathan Drake Collection, kørt en konkurrence her på Gamereactor, hvor vi har bedt jer om at dele jeres yndlingsminder fra serien med os. Nu er vi klar til at offentliggøre vinderne, der hver især vinder et lækkert pressekit.

Ripley DK
Uh Drakes Fortune var (er) jo mit ynglingskapitel trods de efterfølgende titler kunne noget mere...

Jeg elskede vejen op til borgen i starten af spillet (efter man er styrtet ned i junglen)... Jeg husker jeg var så betaget af grafikken, så jeg blot stod på den lille afsats og spejdede ud over havet og kysten længe. Solen, bølgerne, fuglene der skreg - hvor var det smukt.

Ellers synes jeg også det var meget stemningsfyldt, da holdet finder en indsunket Sir Francis ligge alene i en hule. De troede aldrig at han fandt skatten. Det gjorde han, men ville blot skjule dens rædseler. Herefter tager spillet en ny drejning.

Sidst men ikke mindst husker jeg at sejle ud i solnedgangen med Elena under armen og lige have gennemført det på "knusende"

Pibemus
Dette sidste og brilliante kapitel i serien, tog Nathan med til de varme lande med sand og fatamoganaer. Men dog er det ikke det der står klarest for mig.

For mig var det helt klart når man kommer længere ind i spillet og hjælp af Elena Fisher, Nates lille flirt, eller var det bare en flirt? For da man kommer til kapital ti, nævner Nate noget om den ring Elena har på fingeren, vi får ingen forklaring men det er højst sandsynligt en vielses ring. Der blev jeg for alvor suget ind i det, da jeg syntes det var en kringlet og mystisk kærligheds historie. Imellem alle kuglerne og de flyvende næver og skjulte skatte, har Naughty Dog formået at skabe en mystisk, men spændende kærligheds historie som ikke bliver irreterende mystisk men lige tilps til at man kan sidde tilbage og undre sig på en god måde.

I min menning kunne serien ikke ende bedre på PS3 end den gjorde, den slutning på eventyret gjorde mig både glad og tilfreds, og det er det minde der står helt klarest når jeg tænker på uncharted 3!

Emil_Nissen
Tror kapitlet hedder Cat and Mouse og hvis det ikke gør, så burde det.

Man leger nemlig kat og mus med en kampvogn i en nepalesisk bjerglandsby. Det er sådan en fed følelse af bare at blive jagtet og konstant må gemme sig, imens man finder på noget hen af vejen. Så byen også en super fed kulisse især fordi man inden har gået fredleigt rundt i den, efter man blev reddet af Tenzin.

Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted: The Nathan Drake Collection

Tillykke til vinderne. Præmierne skulle gerne forlade Sony's hovedkvarter i dag.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold