Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tales of Arise

Her er masser af nyt gameplay fra Tales of Arise

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom den næste titel i Tales of-serien, Tales of Arise egentlig skulle have været udgivet tilbage i 2020, så har vi nu endelig fået en konkret udgivelsesdato d. 10 september 2021. Sammen med datoen udgav Bandai Namco både en release date trailer, men de viste også 7 minutters gameplay frem, og det kan I tjekke ud herunder.

Serien har ellers altid haft et anime-look, men det lader til at Tales of Arise afviger en smule fra den traditionelle Tales of-æstetik, og sigter efter et mere elegant og detaljeret version af anime-looket. I gameplay showcasen er der mange detaljer og flotte teksturer undervejs, og UI'en er skærpet og minimal i forhold til andre JRPGs.

Tanken bag Tales of Arise er, at det egentlig skal fungere lidt som en reboot for serien, og det skal være nemmere for "unge spillere" at hoppe ind i dette univers, der nu også er skabt med Unreal Engine 4. Sådan fortalte producer Yusuke Tomizawa tilbage i 2019 til Famitsu og tilføjede omkring brugen af Unreal Engine 4:

"It is completely new in order to draw unique graphics that look like watercolors and models of familiar characters while having rich lighting and a feeling of air."

Tales of Arise ser i hvert fald pænere ud end nogensinde før, og ankommer d. 10 september til PS4, Xbox One og PC.

HQ
Tales of Arise

Relaterede tekster

4
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Tales of Arise er det seneste skud på Bandai Namco's "Tales"-stamme, og sikke en farverig JRPG-blomst det er.

0
Tales of Arise får ny højstemt trailer

Tales of Arise får ny højstemt trailer

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Bandai Namco har hele to store JRPG-spil klar til lancering i de kommende par måneder. Om to uger lancerer det sci-fi-prægede Scarlett Nexus, og i starten af september...Indlæser mere indhold