Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er fem ting der gør Monster Hunter-serien til en af de bedste i 2021

Vores nye video viser dig, hvorfor du bør opleve Capcoms Monster Hunter-serie, for den er bedre end nogensinde før.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
Monster Hunter Rise

Nu hvor både Monster Hunter Rise og Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin er landet på butikshylderne, og at de begge understøttes løbende med ekstra indhold, så tænkte vi at det var på tide at kigge lidt nærmere på serien, og på hvordan disse to spil leverer en solid Monster Hunter-oplevelse, med hver sin smag naturligvis.

Med andre ord har vi sammensat en video, hvor vi fejrer de to spil, og hvor vi giver dig fem gode grunde til, at Monster Hunter-serien har ramt et absolut højdepunkt i 2021:

HQ

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave én eller flere informative videoer om et givent produkt. Det betyder, at denne video, der er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold