Dansk
Gamereactor
nyheder
Mortal Shell

Her er den nye gameplay-trailer fra Mortal Shell

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne havde svirret om, at Sony måske ville annoncere en genudgivelse af Bloodborne på PC og PS5 under deres PlayStation 5-event. Det skete desværre ikke, og eftersom Elden Ring heller ikke lader til at vente lige om hjørnet, skal vi vist se langt efter et nyt spil fra From Software. Som bekendt er et andet spil dog på vej, som i den grad er inspireret af Soulsborne-genren: Mortal Shell.

Mortal Shell blev annonceret for et par måneder siden af udviklerstudiet Cold Symmetry og bærer angiveligt den samme nådesløse sværhedsgrad og den samme mørke stemning, som From Softwares titler er så elskede for. Særligt stemningen i spillet har vi nu fået et lidt dybere indblik i, idet Cold Symmetry for få dage siden udgav en kort trailer fra Mortal Shell, som viser en smule gameplay og et par glimt af den narrative del af spillet.

Den korte trailer kan du se herunder. Mortal Shell udkommer senere på året til PS4, Xbox One og PC. Det fremtræder umiddelbart som et rigtig stærkt bud på et Soulsborne-spil.

HQ

Relaterede tekster

0
Mortal Shell har fået en åben beta

Mortal Shell har fået en åben beta

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Da udvikleren Cold Symmetry løftede sløret for det Souls-lignende RPG-spil Mortal Shell tidligere i år, virkede det umiddelbart som et spil, der havde meget potentiale....Indlæser mere indhold