Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
World of Tanks

Her er de første detaljer om Wargaming.net League Grand Finals

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Wargaming.net har afsløret nogle flere detaljer om Grand Finals i deres Wargaming.net-liga, hvor 12 hold skal kæmpe om hele $300.000 i præmiepuljen, for ikke at nævne æren.

Stedet hvor finalerne afholdes er et ispalads i Moskva kaldet VTB, og dette er ikke bare selve finalerne der afholdes, det er to perioder der er splittet henover fire dage. Gruppeperioden kører fra d. 23 til d. 24 maj i studie før der skrues op for varmen for de resterende hold d. 27 og 28 maj.

"There's no denying CIS has a giant and passionate World of Tanks audience, so we thought it was about time we brought Grand Finals back to where the game was born. It also presents us with a fantastic opportunity to share some exclusive details about our huge, upcoming updates for World of Tanks, making it truly an event not to be missed." siger Mohamed Fadl, der er Head of Global Competitive Gaming hos Wargaming.

Der er tonsvis af aktiviteter planlagt under finalerne, men du kan selvfølgelig se med selv helt gratis. Derudover har Wargaming også lovet en såkaldt "Grand Pack Bundle", som burde forbedre din oplevelse. De har lovet mere information om denne i fremtiden.

Du kan se det hele udfolde sig på on the WG League stream or Twitch.

HQ
World of Tanks
Photo: Wargaming.net

Relaterede tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Cecilia Fjällström

Det var kun et spørgsmål om tid, inden kampvognene ville indtage den nye konsolgeneration. Vi har kigget nærmere på Xbox One-versionen er storsuccesen World of Tanks.

2
World of Tanks får ny spilmotor i 2018

World of Tanks får ny spilmotor i 2018

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wargaming.net har løftet sløret for den kommende 1.0 opdatering til World of Tanks, der bringer en helt ny grafisk spilmotor til deres populære free to play-spil. Med den...Indlæser mere indhold