Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Her er de fire hold, der fortsat er i kamp ved WORLDS 2022

Premier League of Legends-turneringen slutter om et par uger.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

League of Legends-verdensmesterskabet for 2022 er næsten ved sin afslutning. Der mangler kun at blive spillet tre kampe, og de tre finder sted i løbet af de næste to uger. Selvom det betyder, at vi bliver nødt til at vente til november med at høre om, hvem der bliver kronet som mester i 2022, kan vi i det mindste fortælle dig om de fire hold, der er tilbage, og hvornår de møder hinanden.

De sidste fire hold i turneringen er:


  • JD-spil

  • T1

  • Gen.G

  • Drx

Med hensyn til hvornår hver spiller mod hinanden, lørdag den 29. oktober, kan vi se frem til JD Gaming vs. T1 kl. 22:00 BST / 23:00 CEST. Dette efterfølges af Gen.G vs. DRX kl. 21:00 GMT / 22:00 CET (da urene er flyttet tilbage) søndag den 30. oktober.

Grand Finals den 6. november vil se vinderen af disse to spil kaste ned for titlen som mester. Sørg for at holde øje med alle handlingerne lige her.

League of Legends

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold