Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Her er alt du skal vide om Destiny 2: Beyond Light

Det tredje år af Destiny 2 er lige rundt om hjørnet, og vi samler her en serie af videoer, der skal gøre dig klogere på det nye indhold.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
Destiny 2: Beyond Light

Destiny 2: Beyond Light er lige rundt om hjørnet, og med introduktionen af den nye udvidelse, så står spillet overfor en helt ny lancering, fyldt med ændringer, nyt indhold og meget mere. Der er en helt ny lokation, der ikke lader til at være ligesom nogen anden i spillet, og der er også nye evner, og et nyt mystisk Raid.

Men det kan naturligvis være overvældende, så derfor anbefaler vi dig at se videoerne herunder, der ankommer gradvist, for at blive klar til din tur til Europa.

Vi starter med at et lidt dybere kig på Stasis, og hvordan dette påvirker hver eneste Guardian-klasse. Fra vilde Shadebinder Warlocks og skræmmende Behemoth Titans til Revenant Hunters, Stasis ændrer din karakter helt grundlæggende.

HQ

I forhold til den nye planet, Europa, så har vi sammensat endnu en video, der forklarer lidt mere om hvad du kan forvente af dette nye sted. Det er også her at vi udforsker historien, og berør emner som Eramis, Kell of Darkness, The Drifter, Eris Morn og The Exo Stranger.

HQ

Til sidst handler det om grej, mere specifikt om våben og rustninger. Vi kigger nærmere på nye Exotics, såsom No Time to Explain-riflen, eller Warlockens Dawn Chorus-hjelm.

HQ

Se alle tre videoer, og du kan samtidig også holde øje med den fjerde, hvor vi kigger nærmere på Deep Stone Crypt, udvidelsens nye Raid.

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede teksterIndlæser mere indhold