Dansk
Gamereactor
artikler

Her er alle de store overskrifter fra aftenens PlayStation Showcase

Sikke et show Sony netop har leveret. Vi giver dig et overblik over samtlige store nyheder og trailere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er pseudo-E3 officielt skudt i gang, og det endte med at blive Sony der ledte slaget an. Selvom at vi har meget at se frem til endnu, såsom Xbox Showcase, Starfield Direct og Ubisoft Forward, så er Sony gået først ind i manegen med deres gigantiske PlayStation Showcase.

Her til aften så vi et hav af titler blive afsløret, såsom

Ikke bare det, vi checkede os ind på titler vi i forvejen kendte til, som Marvel's Spider-Man 2,

Vi har samlet nogle af de store overskrifter fra aftenens program herunder, samt tilknyttet de relevante trailere hvor nødvendigt, dermed kan du danne dig et overblik, som måske særligt sparer tid hvis du ikke fik set aftenens program.

Dette er en annonce:

Hvad synes du generelt set om showet? Vi har indsat en afstemning under denne artikel, hvor du kan give dit besyv med! Herunder følger overskrifterne.

Haven med Jade Raymond i spidsen afslører Fairgames

Vi vidste at dele af Sonys samlede portefolie af studier blev nødt til at løfte sløret for nogle af de mange Live Service-spil de har i sinde at lancere inden alt for længe. Et af disse er Fairgames fra Haven, som ledes af Jade Raymond. Der er endnu ikke noget udgivelsesvindue, men det ligner ret meget Hyenas fra Creative Assembly.

HQ

Arrowhead løfter sløret for Helldivers 2

Det første Helldivers var isometrisk, men det lader til at Sony har givet dem budgettet til at udbygge deres ambitioner. Dette lader også til at være Live Service-orienteret med co-op indbygget og en stor verden at udforske.

Dette er en annonce:
HQ

Immortals of Aveum får endnu en flot gameplay trailer

Hver eneste gang vi ser Immortals of Aveum, hver eneste gang imponerer det, og du kan se den nyeste gameplay trailer herunder - det udkommer fortsat d. 20 juli.

HQ

Sony samarbejder med kinesiske S-Games om Phantom Blade: Zero

Der er lidt Ghost of Tsushima og lidt Ninja Gaiden at finde i S-Games kommende spil. Gameplayet ser ret stramt ud, men desværre fik vi ingen udgivelsesdato, bare et løfte om at spillet vil lande på PS5 på et tidspunkt.

HQ

Metal Gear Solid 3: Snake Eater får endelig et remake

Så skete det endelig folkens, så kan vi lade være med at spekulere - det er blevet afsløret at Konami officielt arbejder på et remake af spillet ved navn "Delta", og det er på vej til PS5. Desuden kommer en samling lettere restaurerede udgaver af de resterende old-school kapitler i serien senere på året.

HQ

Teardown kommer til PS5 i år

Hvis du er til detaljeret destruktion, så er du til Teardown, der lander på PS5 inden året er omme. Du kan se med herunder.

HQ

Alan Wake 2 får gameplay trailer og udgivelsesdato

Den var god nok, spillet lander d. 17 oktober, og traileren bekræfter at vi her har med at gøre med et rigtigt horror-spil - det glæder vi os ret meget til. Gør du?

HQ

Assasin's Creed Mirage fremvises med flot ny gameplay trailer

Og når ja, spillet udkommer altså d. 11 oktober, bare få dage inden Alan Wake 2 der blev fremvise kort forinden. Men det tager sig nu flot ud, og sender os tilbage til en simplere Assassin-tid. Glæder du dig?

HQ

Bungies nye spil hedder officielt Marathon

Teknisk set er der tale om en eksisterende IP, der har flere årtier på bagen, men i praksis så er dette det spil som Bungie har i sinde at udvikle sideløbende med Destiny 2. Det er dog også en sci-fi shooter, dog tilsyneladende med mere fokus på PvP.

HQ

Marvel's Spider-Man 2 tager sig flot ud i to nye trailere

Vi vidste allesammen godt at Marvel's Spider-Man 2 måtte være at finde ved årets show, og den skulle vise sig at være god nok. Der er hele to trailere, en der fokuserer på Kraven, og en anden der viser masser af gameplay. Desuden ved vi at det lander til efteråret.

HQ

Sony løfter sløret for QLite og nye PlayStation in-ears

Godt nok var det ikke noget der blev brugt meget tid på, men PlayStation-chef Jim Ryan valgte kortvarigt at afsløre to stykker hardware, der ankommer til PlayStation i efteråret. Den ene er en controller med en indbygget skærm, som kan vise indhold fra en PS5 over WIFI. Det andet er et sæt in-ears skræddersyet til PlayStation.

Afstemning

Hvad synes du om aftenens PlayStation Showcase (Maj 2023)
  • 0% 10/10 - jeg kunne ikke være mere tilfreds!
  • 4% 9/10 - fantastisk show samlet set
  • 4% 8/10 - bundsolidt show med fede højdepunkter
  • 13% 7/10 - fikst uden at være prangende
  • 13% 6/10 - det var helt okay, men jeg blev ikke ligefrem blæst bagover
  • 4% 5/10 - ganske middelmådigt
  • 30% 4/10 - decideret skuffende
  • 9% 3/10 - ret forfærdeligt for at være helt ærlig
  • 0% 2/10 - jeg er dybt forarget
  • 22% 1/10 - det værste Sony-show i mands minde
Resultat


Indlæser mere indhold