Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
No Man's Sky

Hello Games vil gerne bringe No Man's Sky til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

No Man's Sky udkom til mange kontroverser og diskussioner tilbage i 2016, og selvom både spillet og Hello Games blev genstand for megen kritik, så arbejdede de på at forbedre spillet, og har siden da udsendt et hav af opdateringer, deriblandt den seneste - Beyond.

De har også bragt spillet til Xbox One, og nu har de angiveligvis sat deres sigtekorn på en ny konsol - Nintendo Switch.

I et interview med Game Informer fortæller instruktør Sean Murray, at de er "interesserede" i en Switch-udgave af spillet, men han siger dog ikke om hvorvidt der er konkrete planer om at bringe oplevelsen til Nintendos hybridkonsol.

"It's super interesting. I love the Switch. We're obviously very focused on what we're doing right now, but we have done a lot of PSVR to optimize the game. So I'd be interested to see what's possible. But at the moment, we're just very focused on what we're doing right now."

No Man's Sky

Relaterede teksterIndlæser mere indhold