Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Senua's Saga: Hellblade II

Hellblade II-studie slår fast at de ikke bruger AI-stemmer i den endelige udgave af spillet

De bruges bare som stand-in indtil der kommer rigtige præstationer med.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig udkom en rapport omkring en ny AI-teknologi, der faktisk kan skabe kunstige stemmeskuespillerpræstationer, som i øvrigt er relativt troværdige. I rapporten fremgår det at blandt andet Ninja Theory gør brug af den her teknologi, der hedder Altered AI, men studiet har nu slået fast at de ikke vil bruge den slags i den færdige udgave af Senua's Saga: Hellblade II.

I en meddelese på Twitter slår de fast, at de bruger teknologien som stand-in mens de udvikler spillet, men at de i sidste ende vil erstatte de scener med præstationer fra rigtige skuespillere:

Det er efterhånden meget, meget lang tid siden at vi har set noget til spillet, der blev afsløret sammen med Xbox Series X for ret lang tid siden efterhånden. Den seneste trailer kan du se herunder.

HQ
Senua's Saga: Hellblade II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold