Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battleborn

Hele Battleborn lukker definitivt ned i slutningen af denne måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det tog ikke lang tid efter lanceringen af Gearbox' Battleborn tilbage i 2016, at spillet simpelthen ikke havde formået at samle tilstrækkeligt med aktive spillere, til at det kunne betale sig at holde serverne tændt. Studiet bevægede sig hurtigt videre til Borderlands 3, og tilbage i 2019 afslørede de så at de ville begynde en gradvis nedlukning af spillets servere.

Og det bringer os så til i dag. Det har, i noget tid, ikke været muligt at spillet multiplayer-delen af spillet, men singleplayer-delen lukkes altså nu, og dermed er hele spillet utilgængeligt. 2K har slået fast i et indlæg, at denne nedlukning sker d. 25 januar.

"Once the servers are offline, Battleborn won't be playable in any way," skriver de. Det har desuden ikke været muligt at købe spillet digitalt siden november 2019, og man har ikke kunne købe digital valuta siden februar 2020.

I skrivende stund står der på SteamDB at spillet har 13 spillere, så det lader ikke til at der er mange der vil savne det.

Battleborn

Relaterede tekster

BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Det er faktisk så forvirrende, at det ofte forvirrer sig selv.

0
Battleborn går delvist free-to-play

Battleborn går delvist free-to-play

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Gearbox Software's Randy Pitchford afviste ellers at Battleborn ville gå free-to-play, men nu er spillet blevet det, delvist. Free-to-play-udgaven af spillet giver...Indlæser mere indhold