Dansk
Gamereactor
nyheder
Heavenly Sword

Heavenly Sword er fesent

I hvert fald ifølge Tomonobu Itagaki

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Team Ninjas frontmand og særling Tomonobu Itagaki, har det med at sige hvad han mener - og forleden gik det så ud over navnebrødrene (næsten) Ninja Theorys første spil, nemlig Heavenly Sword.

I et interview med Electronic Gaming Monthly kaldte han Heavenly Sword for half-assed (venstrehåndsarbejde) på grund af dets fokus på knaptrykkeri. Han sagde helt specifikt:

"Jeg har aldrig spillet et godt spil, hvor udvikleren har smidt en stor ikon ind på skærmen, der så fortæller dig hvilke knapper du skal trykke på. Når jeg ser på Heavenly Sword så virker det som venstrehåndsarbejde, fordi spillet beder dig om at trykke på alle de knapper i forskellige sekvenser, men slet ikke belønner dig for det."

Itagaki er en kontroversiel udvikler og lidt af en særling, så man skal nok ikke lægge for meget i hans udtalelser. Forleden, og i forbindelse med noget helt andet, blev han spurgt om hvor meget han egentlig glædede sig til det sjette spil i Tekken-serien, og her sagde han:

"Tekken er noget lort, hvad snakker du om?"

Heavenly Sword
Heavenly Sword
Heavenly Sword

Relaterede tekster

Heavenly SwordScore

Heavenly Sword

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Ninja Theorys angrebslystne femme fatale debuterer i et ambitiøst actionepos, men det er ingen syvende himmel...

4
Film baseret på Heavenly Sword på vej

Film baseret på Heavenly Sword på vej

NYHED. Skrevet af Lee West

I går kunne vi fortælle at den dynamiske duo Ratchet & Clank bliver til en spillefilm i 2015, men det er ikke det eneste spil, der er på vej som film. Ifølge Variety...Indlæser mere indhold