Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Life is Strange

Har du vundet Life is Strange-vinylen?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har fundet vinderen af denne fede Life is Strange-vinyl, der indeholder spillets soundtrack, pakket ind i en masse lækkert artwork. Vinderen er brugeren Greatballsofsteal, der imponerede med sin skildring af hans oplevelser med seriens første episode, Chrysalis:

Afsnittet jeg personligt holder mest af er titlens første episode "Chrysalis".

Her bliver vi introduceret til Life is Strange's fyldige, detajle og referencerige univers på meget fornem vis, med hovedpersonen den kommende "everyday hero", Maxine Caulfield.

Udviklerne får solidt stabiliseret universet, des udtryk og hovedpersonens karakter, da vi første gang navigerede Max ned af skolegangen, med titlen tonede frem på skærmen, hvor soundtracket's smukke To all of us slår sine første toner. Det var for mig et sjældent øjeblik, hvor jeg efter bare få minutters gameplay følte jeg en forbindelse til Max og universets historie.

Gennem begyndelse, midte og slutning bygger historien op og mere tilføjes til Max's personlighed. Vi møder Chloe, det tabte forhold mellem venner og hemmelighederne der ligger gemt dybt blandt byens rige familie, samt den uugåelige tragedie der venter forude.

Chrysalis står for mig, som et særskilt næsten perfekt eksemplar på hvordan et univers, des karakterer og historie iscenesættes og skabes interresse omkring. Da Chrysalis sluttede på vippen af klimax og soundtracket i takt med rulleteksterne spillede, sad jeg med en forfærdelig lyst til meget mere. Derfor ser jeg første episode af Life is Strange som værende min favorit, selvom de resterende episoder indeholder lige så fantastiske minder med Arcadia Bay's forunderlige karakterer.

Et stort tillykke til vinderen. Præmien forlader Square Enix-kontoret i dag, og vil blive sendt videre så snart den rammer Gamereactor.

Life is Strange

Relaterede tekster

0
Dagens GR Live: Life is Strange

Dagens GR Live: Life is Strange

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Dóri og Sophia har langsomt kæmpet sig igennem Life is Strange's diverse episoder, og nu er de endelig klar til at forsætte karakteren Max' rejse. De har nået den fjerde...Indlæser mere indhold