Dansk
Gamereactor
nyheder
Mafia III

Hangar 13-studiechef forlader nu studiet helt

Haden Blackman formede studiet, og overså udviklingen af Mafia III.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Haden Blackman var i mediernes søgelys da Hangar 13 blev formet som de nye varetagere af Mafia-serien, men efter lanceringen af Mafia III har det været en noget blandet oplevelse. Angiveligt har studiet pitchet adskillige ideer til Take-Two, som alle blev slået ned, og ligeledes modtog Mafia Trilogy og Mafia: Definitive Edition ikke helt de anmeldelser som mange håbede på.

Og nu træder Blackman altså tilbage, og forlader Hangar 13, alt imens ingen reelt set ved hvad de arbejder på. Take-Two har delt den interne notits med IGN, der er blevet sendt rundt til de ansatte, hvor der står:

"Hello team, It's with mixed emotions that I share with you several leadership updates from Hangar 13. Haden Blackman is stepping down as Studio Head of Hangar 13, and is leaving the company to pursue his passion at a new endeavor."

Det bliver Nick Baynes der tager over som leder, og han har da også 30 års erfaring hos blandt andet LucasArts.

Mafia III

Relaterede tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Med en pistol i hånden, bandeord i munden og en hård attitude har Katrine indtaget New Bordeaux. Vi er bange for hun ikke kommer tilbage igen, men her er hendes dom over det nye Mafia III.Indlæser mere indhold