Dansk
Gamereactor
nyheder
Mafia III

Hangar 13 har nu fyret yderligere 50 ansatte og arbejder åbenbart på et tennisspil

Det har ikke været let for studiet bag Mafia III.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige siden lanceringen af Mafia III, der tilsyneladende var en stor nok succes, har det været meget, meget svært for udvikler Hangar 13. Ikke bare at de måtte gennemgå adskillige fyringsrunder, men de har åbenbart også arbejdet på en håndfuld projekter, der efterfølgende er blevet lukket ned af udgiver Take-Two.

Og nu gennemgår de en til. Som Kotaku skriver er udviklere fra alle tre Hangar 13-studier blevet fyret i går, og sammenlagt snakker vi over 50. I en intern mail fra ny studiechef Nick Baynes følgende:

"I know it sucks. I'm sorry I'm not over there to deliver this message. I will be coming over soon. I know you need some local leadership and structure and we're working on it."

Han snakker her særligt til Novato-studiet, der måske i særlig grad har fyret en del, og haft svært ved at få gang i et projekt. Faktisk sigter rygterne nu, at de arbejder på et spil i Top Spin-serien, ja, et tennisspil.

Mafia III

Relaterede tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Med en pistol i hånden, bandeord i munden og en hård attitude har Katrine indtaget New Bordeaux. Vi er bange for hun ikke kommer tilbage igen, men her er hendes dom over det nye Mafia III.Indlæser mere indhold