Dansk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Halo World Championship slår seerrekord

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den officielle Xbox-hjemmeside har afsløret, at Halo World Championship 2017-turneringen slog seerrekord, en turnering hvor OpTic Gaming præsterede, og løb af med trofæet.

Ved sit absolutte højdepunkt blev transmissionen set af over 135.000 seere på samme tid på tværs af Beam, Twitch, Facebook og Twitter. Over 13 millioner unikke seere kiggede forbi henover weekenden, hvoraf 10.3 millioner af disse fulgte med på Twitter, som er første gang at denne platform inkluderes i Halos eSportsplaner.

Flere statistikker blev desuden afsløret af Xbox, der afslørede at OpTics Mathew "Royal 2" Fiorante var den farligste spiller i turneringen med en K/D på 1.55.

Tror du at Halo for alvor kan vokse som eSport?

Halo 5: Guardians
Photo: ESL

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...



Indlæser mere indhold