Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 4

Halo 4 får sig også en Game of the Year-udgave

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi skal ikke kunne sige om Halo 4 rent faktisk har vundet nogen Game of the Year-priser, men det er de færreste udgivere der lader sig stoppe af den slags detaljer, og Microsoft er ingen undtagelse.

Ifølge Polygon har Microsoft bekræftet, at der er en GOTY-version af Master Chiefs seneste eventyr på vej, og traditionen tro vil denne udgave af spillet inkludere en masse DLC, der tidligere skulle købes separat.

Listen over DLC vil Microsoft ikke formelt ud med endnu, men ifølge et billede af GOTY-udgaven, der flyder rundt på nettet, skulle det dreje sig om Spartan Ops Season 1, War Games Map Pass, Halo 4 Champions Bundle og de DLC-pakker, der var forbeholdt folk der forudbestilte spillet. GOTY-versionen af Halo 4 udkommer i oktober.

Halo 4

Relaterede tekster

Halo 4Score

Halo 4

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Efter at have ligget på køl i det yderste af en fjern galakse, rejser Master Chief sig mod mørke kræfter atter engang.

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

NYHED. Skrevet af Lee West

Den her er ganske enkelt så lækker, at redaktionen overvejer at begynde at køre motorcykel bare for at kunne være ekstra nørdet og føle sig som en stjerne i Microsofts...

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Microsoft har tænkt sig at genudgive Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 på Xbox One i nye, opdaterede udgaver. Det skriver i hvert fald Engadget, der mener at...Indlæser mere indhold