Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 4

Halo 4 bliver en del af Master Chief Collection på PC med "Remastered Campaign"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så skete det endelig, det som mange Halo-fans har ventet spændt på i lang tid. Halo: The Master Chief Collection byder på restaurerede og forberede udgaver af mange af spillene i serien. Spillene er løbende blevet udgivet på PC, og nu er det blevet tid til endnu en lancering. Efter megen snak er det nu officielt; Halo 4 er parat til PC, og spillets kampagne bliver desuden restaureret også.

Via en ny trailer er det blevet bekræftet at Halo 4 lanceres som en del af samlingen d. 17 november.

"Now optimized for PC, experience the fully remastered campaign to embark against new foes, dust off some orbital drops in Spartan Ops, or dive right back into the multiplayer."

Naturligvis bliver hele samlingen også forbedret på Xbox Series X og Series S fra samme dato, hvor den modtager en dedikeret opdatering der blandt andet muliggør 120fps.

Glæder du dig?

Halo 4

Relaterede tekster

Halo 4Score

Halo 4

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Efter at have ligget på køl i det yderste af en fjern galakse, rejser Master Chief sig mod mørke kræfter atter engang.

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

Master Chief på vej som motorcykel-hjelm

NYHED. Skrevet af Lee West

Den her er ganske enkelt så lækker, at redaktionen overvejer at begynde at køre motorcykel bare for at kunne være ekstra nørdet og føle sig som en stjerne i Microsofts...

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

Rygte: Halo 1-4 på vej til Xbox One

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Microsoft har tænkt sig at genudgive Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4 på Xbox One i nye, opdaterede udgaver. Det skriver i hvert fald Engadget, der mener at...Indlæser mere indhold